Friday, 17 October 2008

Nama-nama Tambahan

Sih aku nambah tambahan nama-nama alumni yo (sak elingku) nanti tambahna dewe karo yang sudah kok tulis dan editen he he :
Sri Waluyo (1d
Sulistyo Haryono (1c
Joko Supriyanto (1d
Wahyudi Hanranto (1d
Y.B. Budi ... (1b
Suparno (1d
Supardi (1c
Taufik Rahman (1e - 2a -
Mohamad Yasir (1c - 2a
Sugianto (1e - 2a
Sri Hartati (Suhartati?) (1c - 2a
Kartinah (1a - 2a
Yunita Hadi Retnowati (1d
Uning Widiyani (1d
Handayani (1c - 2a
Wiwik .... (1d
Supatmi (1d
Sutanto (1c
Endang Sulistyowati (1d
Agung .... (1a

5 comments:

Nasih said...

Hid, kelingan ora kancane dhewe nalika kelas 3-a pindahan saka Cawas (?).

jagoanulis said...

Aku rada kelingan. Yen ora kleru jenengi Elsye. Bocahe dhuwur kayak peragawati, lumayan manis lagi.

B Tri Subeno

Nasih said...

he bener ta ...
ketoke gayeng ki yen digawe balapan cari tahu info terbaru tentang Elsye ...

mujtahid said...

Masak sih jenenge Elsye? Aku ya rada kelingan tapi elingku ga begitu duwur walaupun manis. Elingku malah putih mempluh rada lemu (jarene Nasih rada semok yo Sih?)
Jangan2 sing dibayangke Beno karo aku beda he he
Yusuf ki ireng manis kuru rada duwur ... tuweke mesti ngganteng ... omahe cedak bendungan yen ra keliru anake pak lurah.

mujtahid said...

Nyambung sing wingi ... yen mau "ngejar" Elsye (walau aku ga yakin namanya itu) elingku dulu dia sohibnya Kristi (sir2anmu dek isih nyang giritontro) mungkin dia tahu.