Sunday, 9 November 2008

Cah Wonogiri Tersesat di Timur Tengah











2 comments:

Nasih said...

Ganteng-e ....
yen kondur aja lali gawa kurma(karem) sing akeh ya.

Beno said...

Sakdurunge dikomentari wong liya, tak komentari dhisik we.
Disawang-sawang pancen pantes dadi anggota Perbakin (Persatuan Bathuk Kinclong), nyusul Mas Bambang Sup.