Saturday, 1 November 2008

Lakone apa ...

Wah wengi iki pancen gayenk ...
Blog ini akan lebih meriah lagi, karena akan segera tampil para pemain inti dari kota Nogiri. Patrem Joko Priyono (dia punya hot spot di rumahnya ... gile tuh. Nggak nyangka di Nogiri ternyata akses internet-nya manteb). dan Susilo Joko Raharjo, pakar ICT dari Nogiri juga.
Mangga sabetane .... pun kawiwitan mawon.

Penikmat blog perlu tahu ya, baru saja tadi itu buto terong kirim 2 posting foto-fotonya tampil full color.

3 comments:

Beno said...

Asem ki, baguse moblong-moblong kaya ngono kok diuneni ''buta terong''.
Rupa kaya mangkono iku sebutane sing paling pas ''bagong'', tauk !!
Ayo, ayo rame-rame kirim plotro aksi lan ''seksi''
Mas Tahid ditunggu blodret wudane (wuahahahahaha ..... pasti lucu bin serem tenan).
Itu mbak-mbak (apa benere emak-emak utawa mbok-mbok ya), ampun ragu-ragu segera kirimken plotro yang sekiranya mak nyus begitu.
Yen ora cepet-cepet, mengko tak kebaki plotroku sing mbundhet lan ruwet kuwi lho !

Nasih said...

Maksude bagus tuwo senenge nyokot terong ...

Khusus emak-emak ora pareng plotrokan lho ...

Cukup Tahid wae ya.

mujtahid said...

Awas lo do ngomong uda2 karo plotrokan ... do ra sadar po yen UU pornografi wis disahkan.
Aku terus terang ra pati pede kirim foto ... ndak diguyu kucing.
Wah seneng banget susilo mulai tampil ... aja salah duga Sus, kita2 dulu keliatan serius dan alim padahal asline ... he he .. takono Nasih.
Patrem, kebangeten yen rung tampil padahal akses internete ok gitu.