Saturday, 1 November 2008

Tambah Maneh Ah .....


Wuaaa ...... rada ngaksi sithik, diplotro ana Sydney Harbour Bridge tahun 1997 wulan Juni. Tapi aja-aja latar belakang kuwi mung geber, plotrone cukup ana Foto Studio Rama Nogiri ????

2 comments:

Nasih said...

Selamat ... selamat ...
lakoni wus areop tambah maneh lho. Patrem karo Susilo.

Gayenk .... gayenk ...

Beno said...

Ayo, tak tantang padha nampilken plotro-plotro sing ''berani'' lan ''seksi''.
Sapa wani masang plotro wudo ?
Tak jamin ora kalah karo ayam apa kucing !
Huahahahaha ..... tapi mengko bloge isa dibrangus tenan.