Tuesday, 25 November 2008

TEMPAT ISTIRAHAT BAGI PRAMUGARI

Boing 747 - 400

Singapore Airlines

KLM Airlines

AIRBUS A340


ADAM AIR ?????

5 comments:

Nasih said...

Anto ki dadi pramugara pa koq le penuk jeprat-jepret ...
kancane dhewe sing duwe maskapi udara sapa wae ya . ?

Eko Hary Sukyanto said...

Sopo ngerti mlebu neng ruang istrht pramugari ono sing luwih ayu tur luwih ngowoh tinimbang pramugarine adam air, tibake malah kosong kabeh he...3

Susilo said...

Besok lagi, tulung dijepretke toilet dari maskapai-maskapai itu . Sokur bage pas lagi dipake jadinya kan lebih informatif ( he..he..he...).

Eko Hary Sukyanto said...

Walah nek toilet lagi dipake ki bisa2 apes lho Mas Susilo, piye ora apes nek sing nganggo pas lanang utowo cewek ning wis kadaluwarso ha...3

mujtahid said...

Wuahaha ... sing turu ngowoh klambi abang kuwi bener pramugari apa kernet wedok nyasar? Ojo2 sing nggo lendet2 kuwi dudu kabin pesawat tapi bak truk bukaan ... ono2 wae.