Wednesday, 3 December 2008

kasturi apa kaesturi ?

1. kasturi >> kasturi.blogspot.com dan kasturi@gmail.com sudah dipakai orang
2. kesturi >> kesturi.blogspot.com sudah kita pesan, tapi kesturi@gmail.com sudah dipakai orang
3. kaesturi > kaesturi.blogspot.com dan kaesturi@gmail.com sudah kita pesan

Jadi pilih yang mana ?

Pada item no 3. kaesturi, kita sisipkan hurup e pada usulan beno semula kasturi. Dengan kaesturi fasilitas gmail dan blog OK, sedangkan kata estu artinya sungguh.

16 comments:

Beno said...

Mangga kersa. Bisakah tetap kasturi tetapi ditambah angka atau apalah, misalnya kasturi-wonogiri; kasturi-1; kasturi- ......

mustikawati said...

Aku Endah. Dha kelingan pora?

mustikawati said...

Sekali lagi masih mencoba bergabung...

mujtahid said...

Endah Tri Hartati apa Endah yang lain? Kelingan buanget no yu, kanca SD to! Terus kelas 1a sak kelas karo Beno.
Ben do tambah kelingan tampilna potomu sing huayu iku, apa maneh yen jik duwe foto jaman SMP mesti do tambah kelingan.
Ra sah mencoba bergabung, langsung gabung wae ngancani mbak Mincuk. Mbak Yani pernah ngasih komentar kok langsung ngilang.
Kae Sih ono sing njaluk ditaleni ben ra mlayu maneh

Mincuk said...

Selamat bergabung mb Endah mustikawati ( popy ), wah seneng banget. Ayo cerita ketika di SMP dulu ?... di UNS dosen apa mbak, apa sama seperti mas nasih? dia di UGM

Nasih said...

ehm ehm ... Tahid koq semangat banget saiki ya. Apa maneh kerawuhan wong ayu.

Nggih, dherek tepang B. Poppy. Kulo rencange Tahid asal saking dhusun. Nami kula "Tiwul" (iki manut Beno.

mujtahid said...

Semangat piye ... jebul keliru .. he he, tak kira Endah Tri Hartati 1a, jebul Mustikawati Endah .... yen ra keliru riyin 1e nggih mbak? Sorry nggih sudah salah duga saking semangate ada teman baru gabung.
Aku yen 1c apa 1e ngono jik rada2 eling mergane tangga dewe.
Kalau ngga salah ini yang ditunggu-tunggu Bambang yo. Ki mBang bareng sing kok arep2 metu dirimu malah mlayu.
Nasih dah kebelet pingin kenal dirimu lo mbak

Beno said...

Salah semua. Mbak Endah yang ini dulu 1A, kalau nggak keliru masuknya belakangan.
Nama lengkapnya Mustika (wati) Endah Setyandari, dulu suka disingkat ME Setyandari.
Masih punya hubungan saudara dengan almarhum Pakdhe dan almarhumah Budhe saya (Soedharmo WS).
Hayo, Mbak, ramein blog kita !

A N T O said...

Mbak Popy..., minta maaf yah aku yang kasih nomer telepon njenengan ke teman2. Aku dapat nomernya dari adik panjenengan Mas Ismu Handono trs aku kasih ke Mas Bambang Supriyadi, habis kalau aku yg call pasti njenengan tdk ingat. Wong karo mas Bambang wae lali he...3

Bambang Supriyadi said...

Maapin semuanya ya, saya bukan lari Hid, aku dah ngobrol asik sama Poppy, meskipun cukup lama untuk meyakinkan dia, aku adalah temennya he... he... tapi akhirnya dia teringat juga.

Maaf banget saya lama gak nongol di Blog, lagi rada ruwet urusan kantor sih. Dan waktu kalian pada bahas sosal anak2 aku tetep ngikuti tapi gak bisa ikut komentar, habis gak punya pengalaman punya anak he...he...

Selamat datang Pop, ajak temen2 lain bergabung biar seru. Aku baca semua komentar di email. Makin seru.

Salam

Nasih said...

Yen ora "pengalaman", lah malah akeh "pengamalane" to ... arep ngamal pa piye ?

Yen kantor-e ruwet & mbulet, diudare ana kene wae mesti berez.
Beno, iki lho ana orderan ngudani ...

mujtahid said...

Rada eling Ben, mbak Popy ki sing putih banget kae to ... he he, dasar aku ireng dadi yen weruh sing putih2 ki langsung ...

Susilo said...

Iya hid iku poppy sing putih mulus kaya ... Piye khabarmu pop, isih kaya biyen pa wis malih dadi tambah dhuwur ya..ayo pop nulis sing akeh neng blog, ben nyaingi produktivitase pak mantri tani Nasih karo pak juru warta beno..he..he..he...

Nasih said...

yen ana sing isa nyaingi aku apa maneh ngungkuli luwih hebat ... aku malah bangga dan bersyukur, dadi kita kabeh berhasil to !

Beno said...

Akeh-akehan ora opo-opo, malah apik. Ben tiap jam ono posting anyar sing suegerr .......

Beno said...

Angger ono putih mulus kok podho sensitif yo ?
Aku yo ono putih mulus, tapi sapine tonggo, piye ??