Tuesday, 2 December 2008

Mbedig ?

Hid, masih ingat ndak 4 sekawan yang kemarin kuajak ke Pandansimo?
Inilah wajah mereka di tahun 2003. Ndak banyak berubah kan.

Begitulah anak-anak, masing-masing punya gawan bayi.

13 comments:

Beno said...

Walah, prejengane Nasih nemplek mak pleg. Ora menceng babar blas !!

Nasih said...

empatnya memiliki watak yang berbeda ...
yang sama cuma (kata Tahid) mbediG.

Beno said...

Mbedhig yo ben wae. Mbedhig iku kan analog karo kreatif.

Mincuk said...

bener mas beno, prejengane mas nasih kok ada di situ semua ya? garis gen nurun semua. beda dengan punyaku, campur aduk........ ( diwolak walik dadine yo koyo ngono kuwi)

Susilo said...

sih, anak papat thik ketoke sakpantaran kabeh. Iku kembar papat apa ping pindho kembar loro-loro. Pancen ya wis sakjosse tenan kang nasih ki...

Nasih said...

Sus, aku mulang kesuburan tanah.

Begini perhitungannya:

1-2 = 2,5 th
2-3 = 11 bl
3-4 = 1,5 th

total = sepantaran.

Susilo said...

Sih, nganggo pupuk organik apa kimia to ? kok le ledhung2 jagunge...

Nasih said...

sing 1 ASI 2 th. tapi sing 2,3,4 hanya 2 bl ASI dilanjut susu "sapi
putih".

Pancen hasile rada beda.

mujtahid said...

Ngene Sus, anake sing barep digawe sambi ajaran, tapi hasile malah ok dadi iso ASI nganti 2 th.
E ... barenganu lali carane. Bareng wis eling terus mbrubul metu 3 kuwi, ndelalah yo pas jaman rosa2 ne. Saiki wis lali maneh po Sih kok ra nambah maneh? Apa kentekan extra joss ..

Nasih said...

lagi arep nglirik stok anyar ...
(walah mengko ndak nyaingi kyai-kyai)

Mincuk said...

Olehe eling gawe pas musim mbediding lagiyan paling rosa-rosane, yen umur pas mas nasih duwe putro, aku lagi seneng-2 e mbaleni gaweyan lawas.(puber ke-2 kali )

Beno said...

Dadi, Mbak Mincuk isa disebut mbah-mbahe mangsalah iku. Ayo padha sinau ..........

Mincuk said...

yo pasti, ojo mbah mbahe... mengko ora iso marahi pinter... amargo lalen.( mau tanya silakan konsultasi langsung dengan pencet nomor..... langsung kirim ....) hehehe...