Wednesday, 11 February 2009

Suara Hatiku


by: Evie Tamala

dengarkanlah laguku
suara isi hatiku
ungkapan rasa rindu
kunyanyikan untukmu
kenangan bersamamu selalu menggodaku
saat indah denganmu
terbayang di mataku
setiap waktuku merindukanmu
seluruh hatiku menantikanmu
dengarkanlah laguku
suara isi hatiku

Reff :
kekasihku Aku rindu
mesranya belaianmu
kekasihku aku rindu
hangatnya pelukanmu
di dalam doa aku meminta
cinta kita satu selamanya
dengarkanlah laguku
suara isi hatiku
ungkapan rasa rindu
kunyanyikan untukmu

7 comments:

Beno said...

Dhek awal-awal durung terkenal tahun 1980-an, aku nonton Evie Tamala onok PRPP. Wektu kuwi penontone akeh sing kamitenggengen. Soale, Evie isih seneng ndhodhok pamer ........ stocking !!

mujtahid said...

Yen mung ngono jelas kalah karo ndhangdhut sekatenan (hayo ... sing wis tau no Yogya ra sah selak!).
Begitu pintu dibuka, mlayu sak kencenge rebutan kursi sing paling 'strategis'. Yen masalah gaya ra sah diomongke, masalah klambi : ana sing awake mung ditutupi godhong, dadi klambine terdiri dari ribuan daun sing do mbiyak-mbiyak ... ser ... ser.
Bengine meh nonton, wiwit sore wis ampir2an ... yen nonton dewe podo isine. Ijik duwe isin to? Untung saiki wis do mertobat

Nasih said...

mesti Beno ngadek ana ngarep dhewe.
ngertiya ngono titip mlotro-ke ...
terus gambare dipasang sisan

Bambang Supriyadi said...

Wah aku dadi kelingan dangdut sekaten, biyen nek nonton rame2 pas tuku karcis udur, soale pas di depan pintu karcis lampunya terang. Tapi begitu masuk rebutan kursi paling depan karena goyangnya seru, boro2 pakai stocking. MC nya langsung nyambut Selamat datang temen2 dari UGM.... Saiki isih ora yo Hid, pengin deh bernostalgia.

mujtahid said...

Cobanen Mbang, saiki lagi sekatenan lo, kan arep muludan.
Bener, yen pas tuku karcis udur2an sambi nutupi rai ... persis kaya buronan dishooting ... pas nyang njero rebutan ngarep dewe la wong pada petenge ra iso ndeloki liyane ... aman!

mujtahid said...

Eh Mbang la ojo2 MC-ne kae kancane dewe yo (cah UGM nyambi ngemsi) ... la wong ketok-e ngerti yen diantara penonton banyak "prejengan - prejengan" dari UGM yo

Beno said...

Kelakuane podho kabeh. Cuma aku sing isih rodo sopan. Liyane mungkin oleh rambut lll ........, aku cukup stocking karo clono njero !!