Tuesday, 31 March 2009

Hero..

Setelah diberi palu, mas Hero jadi bersemangat
meski dia bukan hakim
sosoknya tetep saja sangar ....

12 comments:

Nasih said...

bagi temen-temen yang pengin beken masuk saja ke facebook ...

Beno said...

Rodo kelingan aku. Bocah kuwi salah sijining anggota anak-anak mbedhig.

Hero said...

wo..o aku ketahuan..

Hero said...

Sekilas dienggo ngeling-eling:
wektu kelas siji aku manggon neng giriwono, sebelah kantor koramil,cedhak pom bensin ngarepe kantor LLD,tanggane dyah adhie,supriyanto,nanang sugiyarno,taufik rohman,llyane.
wektu kelas loro,pindah ning jl sanggrahan,mburine kantor dpr,ngarepe smp 4,tanggane dyah rahmawati,nugroho kaderita prasetyanto, titik swantari wahid sulistyo hadi,dahlia lukito retno,gono dwi santoso(pindahan seko ngawi),tumin ,kuncoro,david herbiyakto,sigit sa,alfie(ipung)satriadi,kanca2 sing ish rada eling beno,wiwik asnawi, maryanto,mujtahid,sugiyanto,evie arsiyanti,burhan,budi setiyarti,cristiana prabasari, endang,endah,danar,santoso pu, antovespa,tutiet,fanny,kismiyatin,
margono,mumpuni,murni,siswadi,suparno,
tardi,nasih,siti muchalimah,banjir,dwi setyobudi
wah jan isih akeh maneh..

Nasih said...

Mas Hero, kalau masih punya kontak dengan teman yang lain jangan lupa diajak ngeblog ya ...
ternyata selepas SMP kita telah menyebar kemana-mana, ada yang mengikuti kepindahan orang tua, meneruskan SMA di kota lain dsb.

Beno said...

Mas Hero, kiro-kiro awake dhewe tau gelut ora yo ...........

Nasih said...

yen wis tau gelut, rebutan sapa ... maksude perkara apa ya

Beno said...

Hehehehehe ... dia golongan mbedhig, aku anti-mbedhig. Biasane rebutan mbusak tulisan ono papan tulis.

mujtahid said...

Bareng gambarmu nongol dadi eling mas, walaupun dulu kurang akrab, paling enggak yen mulih sekolah bareng yo lirik2an.
Memory sing rada jelas malah pas sampean di kelas 1E
Mburi DPR berarti tanggane Sudibyo Agung Sadono (Idon) to?
Keliru mas mburi DPR dudu SMP 4 ning SMP 3.
Sih .. yen aku suwe ora ngeblog (maaf rada "sibuk" ke Ambal, Kebumen) .. mesti malah ana tambahan kanca anyar. La opo aku kolo2 ra sah aktif po?

Nasih said...

hebat Tauhid, duwe simpenan anyar maneh ...

mujtahid said...

Simpenan opo .. simpena-ne TNI AD. Kon gawe roket yen ra dadi keplak-i.
Ngeri banget .. pas ngawal roket ke Ambal ono bus sing berusaha nyalip .. tanpa ba bi bu langsung dihentikan dan dikepruk-i lampune. Sopir-ku nganti kepuyuh-puyuh!

Haroon Sharif said...

This is wonderful website
Qassim & QU