Friday, 22 May 2009

PENYU RAKSASA

Boleh percaya boleh engga......
Baru - baru ini diketemukan kembali penyu langka di dunia,
yaitu Penyu Belimbing yang diketemukan terdampar di waduk Gajah Mungkur....

5 comments:

Nasih said...

delengen sing temen ta ... sing rada adoh kae mas Babang Supiryadi ?

Harjono "Kingkong" said...

Wah...jan penyu "Nyukan" tenan, Ant..yen wong yogya ngarani penyu " Sonyol tene saleg "; "Bingig poya dugu" ...glk..glk..glk...

Beno said...

Sing bener miturut pakar perikanan, penyu langka kuwi jenenge PENYU BOKONG. Yen jeneng latine, aku rodo lali.

SUNAR PRIYONO said...

KOK ono ono wae,,tak metne tenan tak kiro bener penyu langka,,rupane silit ireng.hahahaa!!!Foto modele sopo iku???

Maryanto_DS82 said...

hebat sing moto mas....
jan kendel tenan.....
wani moto penyu buto......
...........