Monday, 22 June 2009

Reoni 2009

ini ada pertanyaan dari teman kita :
Endang Susilowati
kpn reoni smp n 1 angktn th 81 d adakan ?

jawabannya ya tentu saja:
Sehabis lebaran.

tapi tepatnya kapan ?
lalu dimana tempatnya ?
acaranya apa saja ?
siapa panitia ?

ayoo temen2. jawab dong.

15 comments:

A N T O said...

Sing dadi ketua nek aku usul yo Admin, trs ada panitia yang dulu pernah diajak kumpul2 mas Bambang Supriyadi neng nggone mb Yani plus teman2 yang lain...

Beno said...

Kabeh panitia, wektune akhir pekan bar Lebaran, panggone menyusul, acarane mangan-mangan plus guyon ....

mujtahid said...

Setuju karo Beno .. panitia tetep perlu ning ra sah digawe abot. Yen perlu kumpul nyang lapangan apa waduk apa ngendi wae .. neng halaman omahe sapa .. , nggawa klasa dewe2 .. yen perlu nggawa panganan dewe2.
Tapi yen ana sing gelem cancut taliwanda .. gelem ngurusi kabeh2e sak uba rampene .. yo monggo wae dibuat acara yang meriah .. pertanyaane : sapa sing gelem?
Endang kemayumu nDang .. ethok2 takon Nasih ning jan2ne pingin ketemu aku to? .. he he .. ndek SMP ki angger duwe kanca jeneng Endang .. kok sajak gimana gitu yooo

Beno said...

Mas Tahid, sudah ketemu, lanjutkeeeeeeeeennnnnn !!!!!

Nasih said...

Hallo Endang ... iki loh digoleki Tahid. Posting ya ..

Hero said...

Nasih,
Endang kuwi ndak sing nganggo kacamata, sing omahe sak mburine Kantor Kodim cedhake christiana (bal cethuk) Soenarko.?

mujtahid said...

Sing omahe mburi Kodim dudu Endang tapi Endah Tri Hartati .. he he ijik apal jeneng komplit-e .. kanca SD.
Endang Susilowati ki sing rambute lurus .. suarane serak2 ngebass .. bocahe rada putih .. omahe Giriwono.
Sih sampean ra tersinggung .. mantan "gebetanmu" diparapi bal cethuk karo Hero .. ngomong2 piye critane kok Kristi diparapi bal cethuk?

Nasih said...

Urusan ce*** Tahid jagonya ... Piye Hid liburan anak2 kemana . Solo/Wonogiri atau tetep di Depok ?

mujtahid said...

He .. he .. maling teriak maling.
Bocah2 karo ibune bali Solo .. ono jagongan. Aku yo pingin bali jane tapi ga bisa, biasa ... minggu depan mau uji terbang roket (sampai saat ini yang terbesar) .. diuyak-uyak pak Menteri .. nggo medeni Malaysia kali, ben ra ngganggu Ambalat .. jangkauane ratusan km .. muga2 sukses yo .. stress nih!

Nasih said...

wah gawat iki ... mengko yen rokete Tahid ora terkendali iso nabrak apa awae. apa maneh lagi ditinggal nyonyahe. wah wah ...

mujtahid said...

Roket sing meh tak luncurke diameter-e 40 cm, panjang 6,2 m. Gede dur dawa to?
Nggon-mu ukurane piro Sih?

Nasih said...

Marem Hid. Ana isine apa ? Ketoke perlu ngajak Endang ben sukses le peluncuran ya.

mujtahid said...

Selain sistem kendali, telemetri dan telekomand, disediakan .. potensial muatan 100 kg lebih .. mau diisi warhead, nuklir, bom, silakan .. opo diisi Endang wae yo .. kari milih : Endang Susilowati, Endang Respatiningsih, Endang Suwati, Endang ... (sapa maneh sing eling? ... rumangasaku jeneng Endang jaman awak-e dewe sekolah seabreg-abreg yo. Tapi aku yakin teman-temin alumni 81 wis ra ana sing njenengke anak-e Endang. Totohan wani sing nemok-ke jeneng Endang tak transfer 1 jt .. he he sorry yo nDang .. namamu wis ra mayok-ke di era informasi ini)

Nasih said...

Sukses Hid. ojo lali fotone roketmu yo ... wah kalau Endang tahu mesti bangga dia.

mujtahid said...

Ngawurrrr .... !
Ning yen tak pikir2 yo klenger juga ... dengan segala keterbatasan yang ada, gawe roket nganti 1/2 tahun-an .. selain ukuran yang gede tur dawa .. berat total-e 1017 kg (1 ton lebih) .. mikir le nggawa wae wis mumet!
Ojo lali yo Insya Allah tgl 2 Juli .. biasane ada di TV .. he he .. narsis!