Friday, 10 July 2009

TIGA DARAKU YG CENTIL


5 comments:

SUNAR PRIYONO said...

AB THREE yang manis manis asli putri solo.Hayo putra putri siapa lagi....biar blog ini juga di miliki oleh keturunan kita.

Nasih said...

sebentar lagi Tahid akan posting, kira2 begini : pacar2 ku yang caem.

Beno said...

Gen-e Mas Anto nyenggol kabeh. Ono moto, irung, alis, lll ....

A N T O said...

Lha nek ora ono moto, irung lan alis neh koyo gendruwo ha...3

Beno said...

Mangsute ki ''tipak''-e Mas Anto nempel kabeh hehehehehehe .....