Friday, 18 September 2009

Konsep-e KASTURI

Aku mung ngengetake, dhisik sing paring tetenger KASTURI (Keluarga Alumni SMP 1 Wonogiri) ... ayo saiki ne disiapke konsep-e ben mateng.
Sak wayah diparingi sessie ing acara temu kangen, bisa diwudari bareng2.
Ayo Kang tulisen ya. Kona isih dadi juru ketik ta ....

4 comments:

Beno said...

Syiaaaaaaaaaaappppppppp ..... !!
Cuma, itu kerja besar dan perlu waktu !

Nasih said...

aja kawatir ... b. Yani wis gawe nomor rekening, tinggal diforward kepada alumni ... yen dana wis kumpul, luwih gampang rembugane.

Beno said...

Bukan soal dana, tapi ngumpulno endhas akeh seko mbah-mbah nganti putu-putu ....

Nasih said...

Mungkin wae sebagian alumni ora sampe tatap muka ... ananing gelem partisipasi apa wae wujude.
Lah kanca2 sing ana Wonogiren to mengko sing kudu makaryo ngrigenke ...
contoh sing gampang nggawe "program beasiswa untuk murid SMP1 dengan kriteria anak desa berbakat"

yen program iki bisa mlaku lancar, mengko mesti ana sing usul macem2..