Saturday, 26 September 2009

Semangat


Inilah pemenang temu kangen th 2009.
Semangat ya...

13 comments:

Mincuk said...

Biar tambah semangat ngisi di blog ini... semangat mas tahid! aku dukung 1000%!

Dyah Woelfle said...

Wah mereka bener serasi,pantas kalo mereka dinobatkan menjadi pemenang temu kangen kemaren...Selamat...selamat...!!
Buat temen2 dapet salam dr Endah Tri Hartati(beliau tilpun saya kmren malem),beliau menyesal tidak dpt menghadiri acara kmren dikarenakan sesuatu hal...coba kalo dik Endah dteng pasti akan menjadi pemenangnya..(peace mas Wahid!!)jd teringat kalo jaman dulu Wahid tersipu malu....:-)

Nasih said...

please mbak Dyah tolong nulis ke admin ya smp1wng@gmail.com agar dapat berperan aktif sebagai postinger ...

Beno said...

Hiks, hiks ..... aku cemburu (wuahahahahahahahhahaha ...) !!

Nasih said...

aku ngerti kenopo wingi kae Beno luweh akeh ana njaba ruangan ... soale luwih suegerrrrrrrrrrrr.

Susilo said...

wah, marahi pengin... Selamat hid, your dream come true...hua.ha.ha...

Nasih said...

Sus, kalau th 2010 jadi reuni akbar & musyawarah Kasturi, ayoo awakmu pengin jejer sapa ... ?

Susilo said...

Sih, aku ki bageyan njejer-jejerke wae wis marem...apa maneh yen sing jejer pancen lagi muntup2 (hid, ra mbayangke...he.he.he...)

mustikawati_endah said...

Aku bagian ndelok sing dha jejer-jejer wae ya...

mujtahid said...

Kurang ajarr .. pokale Nasih!
Ngerti ra .. pertama aku yo rada wedi mendengar slenthingan2 yang agak serem .. la ternyata dia malah "njowal-njawil" aku ben rada cedhak .. yo wis tak bablaske .. wong penak .. he he .. ra mbayangke babar blas yen saiki sadi "semono" gedhene

mujtahid said...

Ngerti ra kok Beno wingi ketok ono sing ditunggu-tunggu ...

Andeng2 ono gulu jarene .. manise yen sambat ngelu
Yen manggone cedhak pipi jarene .. manise yen diusapi

Piye to Ben kok ra teka .. padahal mbak Mincuk wis siap lo ketemu saingane!

@Poppy : koe telat dadine jejeranmu wis kasep lunga .. he he .. padahal saiki wis tambah bagus lo he he

hardjono aryodono said...

wah nimbrung angkatan '81 ah...: saya nggak nyangka...the best couple dlm temu kangen kmrn p. Tahid..., pdhl dia saya lihat sehari-harinya pemalu, tp klo ngomong sedikit, mengelitik dan bikin ketawa...., slmt bozz...

mujtahid said...

Pak Harjono .. ojo buka rahasia aku dikantor lo .. he he .. mesti Nasih ro Beno surak2 yen njenengan kakean crito.
Aku jane ora pemalu kok pak .. mung malu2in!