Saturday, 10 October 2009

MAS HERO WADYA PUJI HARMINANTO

saya dapat email dari mas Hero Wadya :

Mas Kisut,
Nyuwun sewu, nyuwun ngapunten aku ora iso melu menghadiri acara reuni temu kangen alumni smpn1 wng angkt 81.
walah iyo meh lali, jenengku hero wadya, aku saiki manggon neng pekanbaru lumayan adoh, kuwi uga sing njalari ora iso pulkam tahun iki.
wah yo aku melu bersyukur atas kesuksesan acara reuni-ne selamat...
kanggo tamba kangen aku arep nyuwun dikirimi foto2 acara reuni-ne, matur nuwun sak durunge,
muga2 tahun tahun ngarep iso ono acara lanjutan sing luwih gayeng lan aku iso melu acara tersebut...amin
semene dhisik aturku, nderek nitip salam kanggo keluarga lan kanca2 kabeh..
nuwun
Salam
hero tentu nya !

salam

9 comments:

kisut65 said...

Komentar pertama :
saya lupa yang mana orangnya ??? tolong saya dibantu mengingat-ingat.

salam

Nasih said...

masuk facebook ...
tulis hero wadya ph.
wajahe ganteng wis .

Beno said...

Kalau nggak salah, dulu 1D terus 2C dan 3A ....

kisut65 said...

moga-moga kalau ketemu saya tidak lupa. tapi saya jamin pastin saya tidak tahu.
Mas Hero nyuwun pangapunten lho ??? mboten namun panjenengan ingkang mboten kula sumerepi, ananging sedaya meh pangling.
suwun

mujtahid said...

Kliru mas Beno .. dudu 1D tapi 1E

siswadi kasep said...

iyo bener mas, yen ora salah iku 1D terus 2C yen kelas 3ne mbuh ora weruh.
tapi aku yakin yen mas Hero Wadya ora bakal lali karo aku lha wong meh saben ndino dolane nyang omahku
Gerdu,,,
Iyo to mas...?

siswadi kasep said...
This comment has been removed by the author.
mujtahid said...

Selamat datang ngramek-ke blog mas Sis ...

SUNAR PRIYONO said...

Barusan aku telp mas hero, wis jelas posisine pekanbaru.Ati=ati yen teko menyang omahe di jaga beberapa pleton angkatan dan pemeriksaan.Pokoke teroris ora iso ketemu karo mas hero.mudahan bisa ketemu dalam waktu dekat heheee..tapi wjahku biar ga mencurigakan dulu ya mas hero.