Friday, 2 October 2009

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1430 H

Ass.Wr.Wb.

Rekan2 seluruh alumni 81 smp 1 Wng yg berbahagia. Kami mohon maaf kemarin tdk dpt ikut meramaikan temu kangen, walaupun dari jauh aku ikut merasakan betapa bahagianya rekan2 setelah 28 th tidak bertemu. Melalui kesempatan ini kami sekeluarga ngaturaken sugeng riyadi sedoyo lepat diagung pangaksomo sak lebetipun ekowarso matur tebah siti binuntel ron kalopo hapurento yen wonten lepat kawulo.

Wass.Wr.Wb

budi setiarti

3 comments:

Nasih said...

sekali masuk langsung joss. ajo bosen2 nulis ya. apik maneh yen kersa munggahke gambar.

Beno said...

Mboten menopo dereng saget rawuh, Mbak. Mugi tahun-tahun ingkang badhe dumugi panjenengan kagungan wekdal longgar lan kepanggih rencang-rencang lawas.
Lha ing Semawis inggih wonten beberapa ekor rencang lho, Mbak. Wonteng kulo, lajeng Mbak Sri Rahayu, Mas Kisut, Mbak Dyah Adhie Wholfle, Mbak Dyah Rachmawati, ........
Kapan-kapan kita saget pepanggihan.

kisut65 said...

Leres pangandikanipun mas Beno. Kita ingkang wonten Semarang saged pepanggihan lan saged ngrencangi kanco ing Wonogiri mujudaken KASTURI
nuwun