Sunday, 18 October 2009

Siswadi Diarko

nuwun sewu nggih Mas Siswadi meniko wajah kula upload
kangge jampi rencang2 ingkang sampun dangu mboten sami pinanggih
ben dho ora lali ngono ...

15 comments:

Nasih said...

gambar diambil dari facebook

Hero said...

Benerr, aku isih kelingan karo cah gerdu..

siswadi kasep said...

Alhamdulillah,,,,,,,,
yen sampeyan isih kelingan karo aku syukur syukur yen isih gelem ngaku dadi sedulur tua

Beno said...

Dhapure ora malih,cuma semangkin mirip dengan Shah Ruhk Khan opo Sunny Deol hehehehehehe .....

kisut65 said...

Mas Siswadi saiki lenggah ana ngendi ???? ora nang kursi lho .. he..he.he...
aku kok tetep durung kelingan ya.... tapi aku yakin penjenengan SMP 1 to ......

salam

Nasih said...

mas Kisut wis melu facebook apa durung ... yen durung dicoba wae gayeng.

siswadi kasep said...

pancen iku kembaranku mas, sing mbedakake cuma rejekine wae..............

kisut65 said...

aku wis duwe alamat tapi gak pernah dak buka, coba nanti aku aktif ke
Mas Siswadi, sing kembaran penjengengan iku sapa ????
salam

siswadi kasep said...

Wah mas Kisut kok yo kebangeten to yo, kudune yen wis mirsani dhapur ku mestine yo kudu kelingan.
Yo jelas SMP 1 ngono, cuma wingi ora iso melu nekani reunian tapi dino Rabune isih iso ketemu karo sebagian panitia. Aku saiki ono mBandung mas

kisut65 said...

Mas , yen ana perlombaan ngeling-eling aku pasti gak lulus. lha saat ketemu pertama karo mas Ben wae aku pangling kok.
tapi aku yakin semua teman kok he.he...he..

salam

A N T O said...

Nek iki gambar keluarga bahagia tenan...

Ayo mas Sis cepet kirimkan alamat email njenengan agar biar bisa dapat otorisasi nulis di blog ga cuma nulis di komtarnya doang...

Nganggo jeneng kok yo siswadi kasep ki mesti mangsude kasep ireng yo ha....3

Nek Mas Kisut sing dikelingani mesti sing jenenge.... kae thok thil....

kisut65 said...

Wah mas Antok buka kartu. Tapi bener mas, aku kan selepas SMP trus minggat saka Wonogiri dadi wis lali. Tapi mulane aku seneng bisa melu nimbrung ing blog karo ngeling-eling kanca-kanca kabeh.
Aku duwe angan-angan yen buku biodata wis dadi, aku arep nggoleke kanca-kanca kabeh. muga ora ditolak. he..he..he....
salam

Beno said...

Mas Siswadi ora kasep ireng, tapi mungkin senasib karo aku lan sawetoro konco: kasep rabi !

kisut65 said...

Wah saiki gawe group kasep wae mas beno ??? ketuane sapa ya ?????

salam

A N T O said...

Buku biodata masih dalam proses penyelesaian Mas, karena kemarin mas Patrem ada tugas penataran 1 minggu di Puncak. Ya semoga bisa cepet jadi n dikirim ke masing2 alamat