Saturday, 17 October 2009

Wuda

rasane atiku tambah mongkog, saya akeh kanca-kancaku sing gelem wuda
padha gelem ngudhari awake dhewe-dhewe
saiki wis padha ketara apa anane, aseline
sing dhisik ireng sangsaya ireng, sing putih blejih isih tetep putih
sing kuning mringin ya tetep mringin, sing belang2 ya ora malih rupa
hayoo saiki padha ceriwis-a kaya ing jaman mbiyen ya
swasana ngene iki sing marahi aku kudu tambah le sregep sinau
sapa ngerti mbok menawa ana gunane ing tembe mburi
nanging aja banget2 olehe ngudani kancane,
mengko mundak ana sing lingsem
---

13 comments:

kisut65 said...

Tanda kedewasaan iku yen bisa nampa apa anane. Awake dewe iki mung pingin ngraketake paseduluran, mulane yen ana nyek-nyekan aja dileboke ati. Mung kanggo bumbu wae kok. setuju ??????
Tapi aku juga setuju olehe "mudani " aja kebangeten
salam

Beno said...

Ayo wudo bareng-bareng, ben ora isin bareng-bareng ....

Nasih said...

bareng sapa ? ....

Beno said...

Bareng koncone to .....

siswadi kasep said...

nuwun sewu mas nasih,,,,
kolo rumiyin ireng ananging sakmeniko malih dados pethak/ putih keperakan wonten ugi lho mas...........
lha rambutku dhewe iki, tapi aku setuju ngendikane mas kisut yen iku salah sawijine tanda tanda kedewasaan seseorang

siswadi kasep said...

nuwun sewu mas nasih,,,,
kolo rumiyin ireng ananging sakmeniko malih dados pethak/ putih keperakan wonten ugi lho mas...........
lha rambutku dhewe iki, tapi aku setuju ngendikane mas kisut yen iku salah sawijine tanda tanda kedewasaan seseorang

Nasih said...

mas Siswadi, tak kirimi pesen di mailbox @yahoo.com tolong dibuka ya

kisut65 said...

mas beno Lha aku kon wuda karo sapa ???? he..he..he...

salam

Beno said...

Mas Kisut wudane karo gajah ngendhok wae .....

kisut65 said...

Berarti aku ora perlu wuda, aman deh. Tapi kita gak boleh marah lho. ini khan ajang keakraban bersama dan melepas kangen setelah lama gak ketemu.
Ayo keluarkan semua jurus smp dulu sehingga kita kembali ke masa lalu

salam

Nasih said...

ha ha ha ....

mustikawati_endah said...

Hahahaha..... Aku dadi kelingan yen Beno arep gawe ajang wuda bareng karo Tahid. Nyaingi kontes ratu sejagad. Cccckkkkk

A N T O said...

Walah nek ono kontes wudo bareng, terus sing mlaku neng catwalk nganggo gaya "kayang" opo podo ora isin nek diguyu karo gajah, mbok menowo ono gajah sing nonton....?????