Tuesday, 12 January 2010

FOTO PRE WEEDING

Beberapa waktu lalu sehabis minum "susu blonyoh jahe" bersama teman - teman Kasturi di Wonogiri saya terima cd berisi foto2 saat reuni dari mas Kisut. Mas Kisut bilang kalau koleksinya foto saat reuni ada beberapa yang mesra banget koyo foto PRE WEEDING ha...3. Penasaran dengan hanya bicara segera kubuka foto2 tersebut. walah setelah kulihat dasar tukang foto seprofesional paparazi senengane golek issue menarik.

Daripada teman - teman juga penasaran dengan hanya denger cerita, aku upload saja deh foto pre weedingnya....



27 comments:

kisut65 said...

Tapi harus hati-hati jangan-jangan ada yang marah he..he..he..
Untungnya mas Beno gak saya photo jadi aman dia. Tapi bisa dicroping he..he.he..

salam

kisut65 said...
This comment has been removed by the author.
A N T O said...

Untungnya mas Siswadi "KASEP tuku tiket", coba nek durung KASEP lan sempat rawuh reuni wah mesti kabeh2 bakalan diajak foto pre weeding deh....

siswadi kasep said...
This comment has been removed by the author.
siswadi kasep said...

Hahaha......
aku penasaran karo sing lemu ginak ginuk kuwi.....
tulung mas Anto aku uncolono no HP ne mbak Tatik, jarene do kangelan yen nelepon deknene.
Aku yen duwe nomer telp ne deknen, sekali krungu suaraku telp, pasti ngleper deknen.....

Beno said...

Mas Kisut, aku sakbenere yo pengin diplotro ''mesra'' koyo ngono kuwi. Cuma target sasaranku ketoke ora gelem (opo ora wani ?) hahahahahahahaha ....
Nurut aku, sing paling mesra yo Mas Bowo karo pasangane kuwi !

mujtahid said...

Lo .. sing tengah ki Dyah karo sopo to? .. aku kok lali.
Sis .. bukannya Tatik sing wegah nompo telpon .. tapi satpam-e sing hiii ... ngeri! (jarene lo!)

Beno said...

Mas Tahid, iku Mas Agus Kristianto (eks 1B). Emben populer disebut Agus Tilang. Ngajar FPOK UNS, ketoke wis lulus doktore.

A N T O said...

Nmr telepone tak kirim via sms wae yo Mas tapi nomer ngomah ora ono sing duwe nmr hp-ne, mengko nek wis berhasil nyambung cerita deh bgm pengalamannya, ping piro njenengan sing telp nganti iso berhasil ngomong dg yang njenengan maksudke kuwi....

Beno said...

Kang Kasep ketok asline. Durung suwe bingung ''nemu'' Mbak Budi, lha sak iki tambah bingung ''nemu'' Mbak Tatik. Wis, tak tunggu critamu nelpon .....

mujtahid said...

@All : ha ha .. do penasaran tenan .. sing berhasil dg sukses ki yo mung Nasih .. nganti dititipi anak-e barang .. geleme Nasih padahal sak paket .. he he.
@Beno : Ya ampun Ben .. waktu reuni wis tak batin sopooo .. yen Agus Kristianto cilik (1B) aku malah eling .. la bareng tuwa malah soyo kempling begitu .. pangling tenan aku! .. waktu itu mau tanya malu

Beno said...

Lha nurut aku Agus Tilang kuwi rupane ora malih kok Mas, tetep koyo isih zaman SMA.
Soal Nasih, pantesan suwe meneng-menengan. Jebul entuk sak paket to ....... aw aw aw !

Nasih said...

ehm .. ehm...

kisut65 said...

Ternyata sing panglingan orang mung aku, Mas Tahij ternyata juga juga panglingan. he..he..he....
@Mas Beno ; Mengko gambare dicroping ya

siswadi kasep said...

wah,,,,, mas beno kae iso ngomong aku jarene bingung mergo nemu pergiwo karo pergiwati (tapi kok saiki nggedeblah sak mono gedene yo.... lemu ginak ginuk bedo adoh karo dek jaman smp biyen)

nemu ko hongkong opo......
yo wis lah ora sido nelepone jare mas Tahid ono satpam'e sing hiii....(malah melu wedi aku)
yen nelp mbak Budi,,,, Alhamdulillah sudah sering, terus rasane mak nyless....... tekan ubun ubun

cihui....... salam untuk penjenengan semoga sehat dan sukses selalu.

Beno said...

Gambar sing endi Mas Kisut ? Perasaan ora ono fotoku sing sueremmmmmmm !

kisut65 said...

Gambarnya belum saya cari mas, nanti saya ganti wajahnya saja, biar seakan-akan meemang benar mas Beno he..he..he...

salam

A N T O said...

Hua... ha... ha..., blognya heboh lagi..., ternyata podo "JAIM" ha....3

Ayo mas Kisut dan para paparazi yang lain nek duwe plotro heboh ndang dimuat. Cropingan, rekayasa or apapun namanya pokoknya ben tambah heboh...

kisut65 said...

Wah nanti kalau ada yang marah bisa kacau donk

A N T O said...

Mas Kisut ulone kok di pamer2ke ki opo wis wani tenan to ????

Nek memang mas Kisut wis wani tenan, berarti tinggal nunggu mas Suryo & mas Beno pamer ulo, he...3

Beno said...

Uloku tak titipke Mbak Mincuk hehehehehehehe ...... Syiopo gelem ?

A N T O said...

Walah, sopo sing wani njaluk nek sing nitipne neng nggone mb Mincuk..

kisut65 said...

walah ula kok kanggo dolanan, mengko yen nyembur lo.....
@Mas Beno : kok dititipke mbak mincuk ki kepiye ?? la suk nek perlu apa entuk dijaluk he..he.he....

salakm

Beno said...

Wuahahahahaha ..... ketoke podho sungkan (opo wedi ?) karo Mbak Mincuk !

Mincuk 234 said...

he..he... ulo, ulo-2 ono ing geger kuwi po ? opo cedake ?
@mas kisut ulomu kuwi kok ngadeg to ? hehehehe....., malu aku.

Setyo said...

Ulone mas Kisut iku termasuk Welang apa Weling yo....

kisut65 said...

ula kuwi aoike yen ngadeg to? yen ora percya takon mas Anto. iy ato mas ?? yen ora ngadeg lha yo or amedeni.