Thursday, 11 March 2010

ANJING SUPER NEKAT


5 comments:

Beno said...

Podho pinuke, ora opo-opo .... Sing penting yesssssss !!

kisut65 said...

@mas Beno : lha yen karo macan aku ya wegah to mas, durung nganti penak wis di brakot ha..ha..ha..

Setyo said...

Lha iya ta mas iku jenenge segawon ngunggah-ngunggahi macan, seandainya berhasil keturunane metu MAWON ateges Macan Segawon he... he...

Mincuk 234 said...

Segawone nonton soko mburi... pada karo biasane...

Setyo said...

Tapi omonge yen soko mburi iku luwih puenak.....?