Tuesday, 23 March 2010

foto Jadul



Mas Cip ini photo waktu latihan Folks Song di rumah Wahid, Kelihatan Iduk (Alm) main gitar, saya yang masih kurus kering, Imah dan Tutik. Waktu itu masih polos dan natural he...he... folksong ngisi acara Mauludan, natalan, class meeting dll. Lagunya lembe2 dan lagu2 daerah...... anak2 sekarang ada folkssong gak ya?

16 comments:

kisut65 said...

Wah..wah..hebat masih ada yang simpan foto jadul, pasti ini mengingatkan kita pada memori kita di zaman dulu. Semoga dengan demikian memori kita mulai hidup kembali dan kita bisa menggalang persatuan dan persaudaraan.
Bravi Kasturi 81
salam

Setyo said...

Hueebat, bisa terbang !!
Mas Bambang misih simpan itu phlotro kita waktu latihan, sayang aku gak kelihatan.
Iya lagunya dulu Gundul2 Pacul, lagu daerah and khosidahaan.
Panj dulu krempeng ya Mas, tapi sekarang wouw.... mbedah, makmur. Syukur alhamdulillah melu seneng aku.
Tp suara panj bagus sekali lho Mas, kemarin pas reuni wah hebat, saya kesengsem, ampek mrinding kabeh buluku. Ora rugi olehe latihan folk song dulu.
Trims untuk phlotronya, klo mungkin ada yg lain bisa diScan lagi, he... he...

Bambang Supriyadi said...

Mas Cip saya kadang2 juga masih suka nyanyi, lumayan buat sambilan, kadang MC sekalian nyanyi, pas kasih seminar peserta di ajak nyanyi sambil goyang dll. Nyanyi bisa dikemas dengan acara apa aja mas. Nanti kalu reuni lagi gak usah sewa keybord ya, mas Cip main keyboard aku yang nyanyi wis jadi lumayan ngurangin budget ha...ha...

Setyo said...

Oke no problem asal lagune yg jadul2 ato nostalgia. Aku juga gak pinter2 amat koq Mas. Tapi setiap ngiringin Vokal, aku berusaha sesuaikan dng kharakteristik vokalnya, biar nge-Nok gitu loh...haa....ha....

mujtahid said...

Kalau liat foto2 jadul gitu jadi sedih deh ... harus diet cara apa biar kembali langsing kayak dulu

Setyo said...

Dietnya TAPA NGRAME, ORA DHAHAR WOHING DAMI, ORA MAMBU AMISING DAGING, TAN KENO NGOMBE LEGINING GULA, SUMINGKIRA SAKA GANDANING WEWANGIAN.
Abot Mas Tahid, kira2 panjenengan kuat gak hanglakoni he... he....
Trims.

mujtahid said...

Wah ... yo emoh yen diet sampe nyikso kayak ngono. Ning yen nyawang awak nganti gimblah2 kaya ngene ki yo sedih ... kebak penyakit!

Bambang Supriyadi said...

Mas Cip iku Diet opo nglakoni golek pesugihan to???

Setyo said...

Ora lho Mas Bambang saiki yen soko 80 KG nyang 41 KG iku yen gak diplotrokne nganggo diet keras apa mungkin....?
Semua itu tadi hanya Intermezo aja ... jng dimasukin dlm hati.
Biar guayeng aja ngobrol kita di Blog ini he... he... eh...
Aku dhewe yen kon nglakeni koyo ngono kuwi ya gak kuat rek.....
Salam.

Bambang Supriyadi said...

he...he... iyo mas.... aku yo muk guyon kok. Sing penting jenis makanannya diatur, wis kasep lemu ginuk2 ngene yo wis ben, nek kuru banget malah ketok menderita he...he...

Setyo said...

sing penting sehat, waras, seger ayem lan teges ethes... ya Mas.. !

siswadi kasep said...

Hid ..... yen sampeyan semono wae wis ngomong gimblah gimblah,,,,
lha yen sak mbak Hartatik sampeyan arep ngistilahke opo meneh????
Wis ga usah do nggresulo,,,,,, ayo podho mensyukuri semua ni'mat yang telah Allah berikan kepada kita semua
........

mujtahid said...

Wuahaha .. kok dipadak-ke Hartatik. Sampean ra ngerti to Murni (Naning) kae guedene yo sak hohah .. yo wis ben-lah yen iku tanda2 wong makmur.
Ijik penasaran karo titipane nggo Nasih? Critane ngene lo ... pas reuni biyen jejeranku si A dan B ki lagi do glenik-an. Si A ngomomg : "Anakku yo kuliah neng Y lo, titip yo .. diawasi!"
Terus si B njawab sambi mesam-mesem ning aku ra pati jelas njawabe piye. Mulane aku terus ngomong karo mas Beno : "Ben, si A kae titip anak-e kon ngawasi lo. Ning sajak-e si B gelem dititipi angger sak paket karo ibu-ne". Beno ngguyu ngakak ... wis dong durung?

Setyo said...

Wha... lha nak sak paket iku tegese yo Ngiras Ngirus kuwi Mas Tahid, hua... huah....

siswadi kasep said...

Oooo alaaaaaa.....aaahhhh
wis wis.... wis dhong saiki aku, iku rak salah sijine yo sing gedhe gedhe kuwi, lha wong aku pas mulih nang ndezo wingi malah sempet hunting nyang daleme deknen'e.
durung suwe anak'e yo bar praktek nyang mBandung kok Hid ...... tapi aku ora dititipi ki .....
mungkin wis nitip neng mas Nasih biyen yo, malah meneri ora duwe tanggungan.
hehehehe ......
mas Nasih ,,,, sekalian buka usaha penitipan sepeda (..... ealah salah ngomong) oenitipan bocah sekolah maksudku.

mujtahid said...

Wis do dong to ... he he he
Kok ra ono sing titip aku yo ...