Wednesday, 24 March 2010

HANETEPI DARMANING ASEPUH

6 comments:

Beno said...

Yen ngene iki, tambah mantep dadi anggota GOLKAR (golongan kasep rabi) !!

Beno said...

Saking kiwo manengen, Mas Bagus kaliyan garwa; Mbak Evie kaliyan garwa; Mas Cip; pasangan penganten; Bu Cip; Mas Antok lan garwo; Mas Kisut lan garwonipun ............

Setyo said...

Mas Kisut Garwonipun mboten ketingal Mas Beno...!!!!
Digrayang mboten kroso, disawang mboten katon, di ..... mboten .....

A N T O said...

Sing mesakne ki :
1. Mbak Evi, soale ming iso rawuh karo garwo ampil terus
2. Mas Kisut karo mas Bagus isone rawuh karo garwo palsu he...3

kisut65 said...

@mas Antok : Saya dengan pasangan yang tak kelihatan alias medeni he...he..he;...
@mas Beno : ngenyel ya he...he..he..

Beno said...

Lha itu, Mas Bagus ''garwane'' Mas Suryo; Mbak Evie ''garwa ampilane'' Mas Susilo; lan Mas Kisut ''garwane'' Mas Bambang hehehehehehehehe ....