Monday, 22 March 2010

KEBAHAGIAAN




Bagi saya BAHAGIA itu :

BUKAN karena PANDAI
BUKAN karena KAYA
BUKAN karena TAMPAN atau CANTIK
BUKAN karena SEHAT
BUKAN karena TERKENAL

T E T A P I

Kalau saya boleh MEMBANTU orang lain yang membutuhkan pertolongan saya pada saat itu. Kebahagiaan bagiku saat aku boleh MEMBERIKAN KASIH kepada sesamaku

salam

26 comments:

Nasih said...

melihat orang lain bahagia, aku ikut bahagia ...

kisut65 said...

@Mas nasih : benar , maka mari saling membahagiakan.
gimana mas sekolahnya ??? udah beres??

Nasih said...

non scholae, sed vitae discimus ...
is a Latin phrase meaning We do not learn for the school, but for life, meaning that one should not gain knowledge and skill to please a teacher or master, but because of the benefits they will gain in their life.

kisut65 said...

Betul mas Nasih, iku nasehat guru bahasa latinku nalika nang Seminari, Kita belajat bukan untuk sekolah tetapi untuk hidup. Maka kita bisa belajar kapanpun, dimanapun dan dalam situasi apapun karena semuanya itu untuk hidup kita.
Bravo mas nasih.

Setyo said...

Sayange aku bahasa inggris gak mudeng Mas Nasih...!
Jane biyen jaman klas 2 gurune bhs Inggris Pak Simin, aku dapet nilai 9 di rapot, haning oleh nirun Mas Danar.
Mas Danar itu bhs Inggri puinter puoool. Yen ulangan Pak Simin belum selesai nulis soal, Mas Danar dah selesai ngejawabnya, gen bener terus. Aku jejerane ya dingin2 gtu loh.
Tapi yen bahasa Jawa gak bisa deknen. Mesthi nirun aku genti.

kisut65 said...

@mas Cip : sama mas ? yang penting adalah kita mudeng aja to. he..he..he..

kisut65 said...
This comment has been removed by the author.
Susilo said...

mas cip, terjemahan comment-e nasih iku : wis suwe ora nulis neng blog, rasane kangen banget, lha saiki wis arep wiwit nulis maneh...dienteni wae...

kisut65 said...

ha..ha..ha... bener mas Susilo ..he..he...he... ayo ditunggu wae

kisut65 said...
This comment has been removed by the author.
Setyo said...

Pa ya ngono ya Mas Sus...?

Susilo said...

lha iyes no...

kisut65 said...

Ha..ha..ha... sing penting pada ngertine he..he..he...

Setyo said...

Mas Sus...., aku jadi geli dewe and guyu dewe (ning gak kenthir lho Mas...!) yen maca comment-e dolur2 iki kaya2 awake dhewe iki ijeh sak kelas ngenteni Guru arep mulang he... he....

mujtahid said...

Do kliru kabeh. Genah karepe Nasih ki ngene lo :
"Karepku sekolah yo nggal gek rampung .. ben dadi guru sing mumpuni.
Nanging gandeng ono titipan sak-paket jaman dek reuni biyen .. dadi kentek-an wektu ngurusi paket sing gedene sak hohah ... xixixi"
(Ra po2 mas Cip ra pinter Inggris angger ra lali boso Jowo wae)

Beno said...

Mas Tahid, soal paket kuwi marahi ngakak wae ! Pantes, sak iki ketoke dadi rodo kuru ......

mujtahid said...

Ha ha ... la aku krungu dewe kok le pas do glenik-an titip-titip. Kebetulan aku pas lungguh jejer-e ... wah .. ra dianggep babar blas! ... wis kono entek2-no dewe ... xixixi

siswadi kasep said...

aku ora arep melu komentar masalah paket glenik'an, lha wong ora mudheng oq .....
terus omongane Tahid kon ngentekno dewe aku yo ora weruh, emang panganan enak to Hid,,,,, kok kon ngentekno.
biyuh ... biyuh ... nek panganan mbok tak melu incip incip to yo ...

mujtahid said...

Dudu panganan Sis ... dijamin saiki kangelan le ngentek-ke ... la wong wis sak hohah ... (yen biyen jaremu jik imuts)

siswadi kasep said...

Hid ... Hid ....
sampeyan ki bola bali kok hohah - hohah wae, opo panganan sing mbok maksud maw pedes rasane.
hehehehe ......
(.......ngomporin@yahoo.com)

Beno said...

Mas Tahid, ora usah dijelaske, ben penatsaran tsenan !

mujtahid said...

Ra jelasne mesak-ke mas ...
Dulur lanang siji iki jik gampang banget penasaran ... koyo cah umur 17-an wae. Ojo2 potone jaman dek imut yo jik disimpen nyang dompet nganti saiki ... Jatiroto lawan mBetal

siswadi kasep said...

Hid ....
mBetal kuwi dhek jaman durung ono Bendungan Gajah Mlumah ... eh... Gajah Mungkur, yen jaman saiki wis ora ono meneh.
mulakno mbak Hartatik saiki daleme pindah neng Pathok'an Ngadirojo ngidul sithik.
Wah nek saiki Pathok'an karo nJatiroto upomo SmackDown jagoku nJatiroto mesti kalah telak euy ....

mujtahid said...

Tergantung lombane opo .. smackdown opo lomba kuru!

kisut65 said...

kuwi pada ngrasani sopo to ?? mbok ora susah nganggo ditutup=tutupi he..he..he..

kisut65 said...
This comment has been removed by the author.