Friday, 19 March 2010

TOMBO KANGEN AKTIFIS BLOGGER .......


Rasanya sudah cukup lama temen kita yang satu ini tidak pernah njedhul ataupun merilis karya tulisnya,,,, entah kenapa (padahal ada yang menunggu lho ..... hehehehe) tapi teman temin semua pasti menyadari akan kesibukan shobat kita yang satu ini.
saya rasa beliau sedang disibukkan untuk persiapan penyelenggaraan Ujian Nasional pada hari Senin, 22 Maret 2010 yang akan datang.
yach ...... UN bukan hanya siswa (murid) yang berjuang untuk bisa lulus, akan tetapi kualitas seorang guru juga dipertaruhkan dan berjuang agar anak didiknya bisa lulus.
Untuk itulah kepada semua teman temin yang mengabdikan diri didunia pendidikan terutama ditingkat SMA - SMP selamat bersibuk ria,,,,, semoga anak didik anda semua bisa lulus dengan prestasi dan hasil yang memuaskan.

Spesial untuk mas Beno ......... saya sudah bayar LUNAS!!! >>>> INI YANG ASLI Mas ...

29 comments:

kisut65 said...

lha iku sopo yo ?

Beno said...

Kuwi Mbak Budi Setiarti, Mas, tapi plotrone plotro zaman ora enak ......... Ealah, Mas Sis isih kiwir-kiwir nganti sak iki. Salahe dhewe, emben ora wani !

kisut65 said...

walah ..... tibake ada udang dibalik batu. Photo kuwi mesti disimpen nang dompet nganti sak iki

Beno said...

Iso diperkarakke kuwi, keno pasal ''penculikan'' arepo mung plotro ditambah perbuatan tidak menyenangkan hehehehehehehe .....

kisut65 said...

hukumane kudu nag semarang nggoleki omahe ...he..he..he..

Setyo said...
This comment has been removed by the author.
siswadi kasep said...

wis sak karepmu olehe do arep komentar ,,,,,
sing penting aku wis mbayar utang karo mas Beno, yen iki bener bener Asli mbak Budi Setiarti bukannya Yessy Goesman opo Ita Mustafa yang palsu.
Yaqin tenan mas ..... mbak Budi Setiarti.
coba yen sampeyan ijik nyimpen fotone mbah Nunik ora??? berani terima tantangan??? ayo tampilkan!!!

Beno said...

Mbak Nunik ? (Lingak-linguk, mengo nengen-kiwo, ono uwong opo ora .......)

Setyo said...

Ouh..... jebul iku ta Mbak Budi Setiarti !!!! Lha yen iku aku sering kepethuk biyen! Tahun 80an apa meneh, aku sering kepethuk Dheknen he... he... he...

Beno said...

Mas Cip, lha panjenengan kan sak kelas to, 1C, mesthi ben ndino ketemu ! Emben ki gandhengane yen ora keliru Mbak Nunik karo siji maneh syiopo aku lali ......

siswadi kasep said...

gandhengane siji meneh mbak Obertha Ratna Dewi mas ......
Hayho ..... arep takon opo meneh, opo arep takon asmane bapak ibu'e mbak Budi Setiarti sekalian????
tak jawabe sisan, asal ojo takon lurah jatiroto sing didalemi mbak Budi Setiarti wae,,,, yen iku aku ora ngerti...

siswadi kasep said...

@mas Kisut:
nuwun sewu mas ..... penjenengan ki durung tuwo tapi kok wis akeh laline seehhh ,,,
lha sing penjenengan kelingani spo seehhhh???
mosok sing dikelingani gur watu plintheng Semar thok!!

mujtahid said...

Maklum Sis ... mas Kisut wis diniati ora arep krama dadi yo pantes yen memory tentang "sir2an jaman ra enak" wis di-delet, beda karo awak-e dewe sing jik "nggrangsang" .. he he.
Wah ... memang selain 1A, dulu banyak mutiara terpendam di 1C yo. Yen 1A pancen wis do diasah dadi ketok kempling2, yen cah2 1C masih alamiah ... termasuk sing saiki "gede-ne koyo gajah" ... (hayo sopo Sis!)
Yen 1D ro 1E pancen yo do ketok ndesit2 ... sory yo!

siswadi kasep said...

wedew ....... 1C is the best juga lho Hid,,,
termasuk yang tak up load ini (mbak Budi Setiarti) mutiara terpendam dari Wonogiri bagian timur.
lha yen biyen 1C sing saiki segede gajah ga' ada lagi pasti mbak Hartatik, kemarin waktu aku pulang kampung juga sempet hunting ke rumah dia.
tapi jangan salah Hid ,,,,, waktu dulu dianya Imut Imut lho ....

A N T O said...

Welah ternyata mas Siswadi bener2 hebat, iso nganti meh 30 tahun nyimpen foto primadonane. Tapi yo piye maneh keparenge sing ngecet lombok yo ming nduweni fotone wae, mugo2 pasal melakukan perbuatan yang tidak menyenangkan sing dikarepke mas Beno ora diluncurke nek kepolisian. Paling ora aku yakin mas Siswadi upload foto kuwi ora ijin sing duwe wajah he...3

kisut65 said...

Wah-wah wah soal ora kelingan bukan berarti aku gak mikir mas Tahid, tapi gak sempat mikir soale kakehan gawehan Pro deo ( alias tanpa gaji ) . Ayo pada berlomba ngetoake simpena foto sir-sirane pas SMP. sapa sing paling ayu he..he.he...

Setyo said...

Wouw....lha Kl Ic itu dulu gudhange Mutiara terpendam lho. Contonya Mb. Hartatik (dulu imut2s banget), Almrh. Sri Hayu Wirastri, Mb. Handayani. Lha bukti laine Mas Beno iku sering Anjangsana ke Kl Ic he... he...
Salam.

Bambang Supriyadi said...

Saya barusan sms an ma mbak Budi lho, wis tak bilangin lagi jadi primadona di Blog. hebat tenan kok mas Sis ki, pasti fotone iku di taruh di dompet yo mas?????

Setyo said...

Yen Mas Bambang itu Vokalis saya pas ngedekne group Folk Song SMP 1, sing melody aku, sing ngebas Kamto, sing nge-krip mas Wahid.
Vokale cewek, Mb. Imah, Almrh Mb. Iduk, Mb. Tutik S, Mb. Nanik (pacare Mas Wahid),
Latihane ana di rumahe Mas Wahid, Mas Bambang kelingan gak...?
Trims, salam.

Bambang Supriyadi said...

kelingan banget no mas Cip, aku sih duwe photone kok, besok tak scan e. Masih suka ngeband gak mas?

siswadi kasep said...

hehehehe .......
terima kasih untuk semua temen temen yang telah memberikan komentarnya pada episode kali ini, rasanya kita kaya kembali menjalani masa masa saat masih di SMP dulu.
Untuk mas Beno, gimana mas berani terima tantangan mas Kisut???

mujtahid said...

Nanik mantan pacare Wahid ki Nanik sing endi to mas Cip?
Awas .. Wahid konangan wadine! Dek reuni ngledek aku yen konangan sering nonton pilem india. Aku jik penasaran .. sopo sing mbukak wadiku!

Beno said...

Mas Sis, yo jelas wani to ..... tunggu wae tanggal maine !

siswadi kasep said...

hahahaha ....... tambah rame tenan....
Hid,,,,, yen wadimu mbuh aku ora ngerti yen Siswadi yo ora ono liyane sak wonogiri yo gur aku dewe.

@mas Beno ...... ojo suwe suwe mas,,, teman temin kabeh do nunggoni keberanianmu.
ojo ojo gur angin surga thok .... hehehe.
yo wis ben tak panas panasane wae ...

Beno said...

Hehehehe ..... pokoke, tunggu waelah !

siswadi kasep said...

tak tunggoni sak wanimu ......
hehehehe ....

Setyo said...

Sekarang Solo Kibord Mas Bambang, ya cilik2an lah pake Korg PA50.
Tapi sejak sakit th 2008 jarang dapat Job sampai sekarang.
@Mas Tahid : Mb. Nanik itu dulu daleme Pokoh, adik kelas kita, orangnya manis.
Mas Wahid kelingan gak yo...?
@Mas Sis : Kita tunggu Undangane dari Mas Beno ya Mas Sis, ha... ha....
Trims.

siswadi kasep said...

mas Beno ,,,,, sisan tak tunggoni keluarnya Bonusmu.
ben iso ngopi tengah wengi meneh karo mas Kisut.

siswadi kasep said...

mas Djoni karo mas Kingkong kok ora njedhul yo .....
wah ketok'e do gemreneng neng mburi iki, wis to ojo podho gemreneng neng mburi mendhing melu komentar sak senenge penjenengan wae ben tambah rame.