Monday, 19 April 2010

10 comments:

Mincuk said...

kalau suruh milih aku yang tempoo doloe aja ah....

Setyo said...

Mba Mincuk itu lho... kalo Mas Anto yg tempoe doeloe kan misih imut-imut
Lha sekarang hayo yen brani mek-en... he... he... he...
Trims, salam semuanya

mujtahid said...

Aku dek cilik rumangsaku yo bagus dewe ... jarene mbah-ku .., (jebule mbah-ku ngapusi) xixixi

Nasih said...

Saiki isih lan isa
: Bagus -- mBagusi - gemBagus :
ing tembe mburi akhire kari keripute tur ompong.

A N T O said...

Padune mas Nasih gengsi nek ngarani aku suk yo tetep dadi wong TOP.
Maksude : Tuo Ompong Perot ha...3

Beno said...
This comment has been removed by the author.
kisut65 said...

Yang jelas aku tetep isi joko lan bagus tenan he..he.he...

Setyo said...

Iya yen Mas Kissut mbek Mas Surya Adiguna iku tak acungi jempol loro (2) kiwa tengen, prihatine joz gandoz top markotop, ngantek seprene ijeh prihaten gak krama.

siswadi kasep said...

Daptar Pencarian Orang (DPO) Tim DENSUS '81
untuk dimintain info KASTURI ....

kisut65 said...

@mas Cip : yen aku mono wis kasep ora oleh rabi mas ? yen Mas Suryo aku gak ngerti he..he.he...
@Mas Sis : arep goleki sapa maneh ????
Sing penting KASTURI 81 bagus atine , hisup kasturi 81