Sunday, 25 April 2010

KOK SEPI TEMEN ..........


Tiap hari ngindhangi Blog Alumni ......... tiap jam dan tiap menit nilik'i Blog Alumni .........
mak cengunguuuuuuuuuuuuuuuuuuk ....... !!!!
ijik durung ono artikel anyar sing mlebu. Yo wis aku tak njingkrung meneh wae karo kemulan sarung.
Kemana mas Kisut .... mas Setyo Ciptono, .... mas Beno, .... mbak Mincuk, .... mbak Cebret, ....
mbak Jupe, .... Maria Eva dan yang lain lain .........???

21 comments:

Setyo said...

iya iku mas Sis, beberapa hari ini Blog ambalat ini koq sepi ya..
Tidak ada teman dan temin yg nylethuk, sepi nyenyet, angeridu ati.
ayo dulur dulur diramekne maneh ajang iki, aku wes kebacut lengganan internet 2, speedy karo hot spots tanggaku he...he... he....

siswadi kasep said...

bener mas Setyo .......
kawitane mung sembrono njur kulino,,,
ora ngiro ...... yen bakal nuwuhke...
TRESNO ........
nanging ....... duh tiba'e aku dewe kang nemahi
nandang bronto,,, kadung loro,,,
sambat .. sambat .. sambat .. sambat
..............
sambat sopo ....

A N T O said...

Ketoke ono sing isih podo sibuk, ono sing podo ora duwe bahan, ono sing emoh nulis maneh, ono sing ono ono wae...

siswadi kasep said...

mas Anto ...... mbok aku penjenengan kandhani jenenge konco konco sing wis ora kerso nulis meneh neng Blog Alumni ...........
ngko tak plinthenge seko mBANDUNG ...
mulakno tinggal milih wae .....
1. pilih aktif nulis meneh ono Blog
2. tak plintheng seko mBANDUNG
hahahahahaha .......

Beno said...

Lho, aku kan yo isih aktif to ....... Juragan Yogya kae plinthengen seko mBandung, Mas Sis, ben tangi tapane ....

siswadi kasep said...

lha yen Juragan Yogja kae rasah di plintheng, tapi arep tak kileni kupinge nganggo wulu pitik wae .....
ben girap girap sisan .....
ayo mas Beno, sopo meneh sing kudu di plintheng ......!!!
ben dho methentheng kabeh ....

kisut65 said...

Mas Sis aku ora kok gak gelem nulis, tapi lagi sibuk pindahan kantor lan omah, lah meneh durung nganti sesasi pindah omah, wis arep pindah maneh awit per 1 Mei aku wis rampung olehe dadi sekretaris keuskupan. mula pindah. tapi tetep nang Semarang

siswadi kasep said...

wah ..... bar pindahan terus makan makan lagi neeh ....
yaudah tak bantuin angkat angkat dari mBANDUNG ya mas, tapi janji yen wis rampung olehe beres beres terus rajin nulis meneh yo .....

A N T O said...

Nah wis podo ngaku to Mas Sis sing podo absen nulis he...3

Nasih said...

Mas Sis, kirimi peyeum Bandung wae. ben dho glegek-en...

siswadi kasep said...

tak kirimin Peyeumpuan mBANDUNG wae ben do mbrangkang .......
pasti sing order nomor siji mesti Mas ANTO.
hahahahaha ....... wis ketok seko model irunge ..... (kulino nggo ambus ambus....)
hahahahahahaha ....... lha wong susu neng kolam renang wae iso katon kok!!!

Setyo said...

Ning aja Daun Bungkus lho Mas Sis... ha... ha... h....

Nasih said...

yen daun muda aja nggo bungkus, eman-eman. nggo lalap wae supaya tetap muda, bugar lan perkasa ..

A N T O said...

Nek jenenge irung kuwi nyang endi2 kajobo dinggo ambegan yo dinggo ngambus Mas... Ora ono irung kok dinggo nyawang, aya2 wae. Ndhisik pelajaran Biologi mesti Mas Siswadi ora tau ngrungokne, paling2 malah golek acara sedilit sedilit nibakne ballpoint padune arep nginjen bu Haryati ha...3

siswadi kasep said...

Hahahahaha .......
iyoi ...... sing nek mulang sering mbegagah sikile kae yo,,,,
tapi ora nganti methothok!!!!
hahahahaha ...... tak kiro sing sok nginjen gur aku thok, bule mas Anto wis ndhisik'i
Oooooo ...... berarti yo pancen wis pinter wit ndisik olehe sok ambus ambus sing amis amis ngono kuwi, mulakno saiki makin tambah glewah gleweh ......

siswadi kasep said...

Wah ...... juragane Yogjo wis lebih maju selangkah.
saiki tambah mudheng DAUN MUDA barang, ketok'e pancen seneng lalapan
mas Nasih iki, biasane jenis daun opo wae mas sing mbok emplok...???
wis iso tak tebak pasti DAUN sing sering nganggo klambi ijo ijo yo ....
wah pancen renyah tenan kok yen sing muda muda ngono kuwi Mas .....
wis ndang golek'o sing akeh, sak waregmu sisan ......

Setyo said...

Tak saranke Daun Bungkus aja digae lalapan lho Mas.....
Aku mesakne yen dadi Bengkak...!!! ha... ha... ha....
Tapi kata pemuda Papua daun bungkus iku daun favorits lho....
he....he.... he... Sing belum baca tulisane dr. Boyke tak jamin gak nangkep atawa mubeng eh.. mudeng...

Beno said...

Mas Cip, kagem mbungkus pisang mesthi dados ageng, panjang, cemeng, atos, tapi ..... mati raos hehehehehe !

Setyo said...

Wah yen mas Beno iki Jalmo limpat seprapat tamat, dadi cepat nangkep.
Leres Mas Beno mangke pisangipun dados pisang Bawen he... he... he... ndlondeng.......

mujtahid said...

Mas Cip ... sak durunge dadi bengkak godhong-e kuwi jarene marai gatel dhisik .. iyo po?

Setyo said...

Katanya sih begitu mas Tahid, aku juga belum tahu kayak apa ujute he... he... he...