Saturday, 8 May 2010

AKU NYALONKE DADI WAKIL BUPATI AH...

5 comments:

Setyo said...

Yen iki sajake aten-atenane gampang ketoke, gur wakil wae yos ngen....
gak apa apa.... yen iki katone Vegetarian koq... he...he....

siswadi kasep said...

sampeyan yen duwe modal mending nggo neng salon disik wae,,,, service rai ben ora medeni sing arep milih, bar kuwi lagi nyalon .....
sing luwih apik, periode iki sampeyan ngalah disik wae soale aku wis siap maju karo mas Beno (B3S) dari calon independen (pendukungmu alihno nyang aku wae....)
aku karo B3S wis nyiapke modal 179 Milyard seko adol Tekek 64 kilo ....
periode yang akan datang sampeyan genti maju pasangan karo mbak Hartatik.

mujtahid said...

Hartatik kurang madol-ke ... sekalian wae nggandeng Miyatun .. eh Miyabi .. ben iso show bareng karo Jupe di perbatasan Giriwoyo

siswadi kasep said...

cocok ...... setuju Hid .......
sampeyan arep nggandheng sopo meneh, tinggal koordinasi wae karo mas Anto .....

Setyo said...
This comment has been removed by the author.