Sunday, 23 May 2010

Ayo, Ayo Nulis !

Ayo, ayo, ayo ...... nulis !
Nulis apa saja.
Pokoknya nulis.
Biar blog ini tidak sepi mamring.
Biar Mas Siswadi punya lawan.
Kalau ada yang kesulitan memasukkan tulisan.
Kursus singkat lewat Mas Nasih atau yang lain.
Ayo nulis sekarang juga.
Mumpung nulis belum dilarang dan belum mbayar !

11 comments:

siswadi kasep said...

aku tak turu maning wae mas ......

Beno said...

Welehh, yo ojo to .......

siswadi kasep said...

ngantuk .....
bar nonton final Champion's League maw bengi ....
tulung mbak Evi gereten nyang Blog yo mas .... nek ra gelem arep tak jepret karet

Setyo said...

Ya wes aku ya arep mbangkol bojoku nek ngono. he... he....

siswadi kasep said...

wah ....... alamat mblendhing meneh iki yen sering mbangkol ngene !!!

Setyo said...

Wah ora, wes aman saiki mas, dah tak steril sejak 1992, jadi bebas kayak jalan tol... he.... he....

Bambang Supriyadi said...

loh mas kan emang jalan tol ........wkwkwkwkwkw

Setyo said...

oh iya ya....,
gandeng kekereben mbalah lali jenenge he.. he...

Beno said...

Wooo .... pagina bersenang-senang ..... Lha aku mbangkol syiopo iki ?!

siswadi kasep said...

yo wis mbangkol knalpot angkot wae ra popo, lha wong podo anget'e

Beno said...

Yo enk mbangkol Jupe, DP, opo KD to !