Sunday, 16 May 2010

BEDO GENERASI
BEDO ANGSARE










18 comments:

mujtahid said...

Bagus bapak-e .. xixixi

Nasih said...

tambahi anakmu mas Sis ... tak kira ana sing podho ... apane yo.

Beno said...

Bener, Mas Tahid, nggantheng bapake. Anake kalah awu lan santen hehehehehehe .......

siswadi kasep said...

hahahaha ........
do ngelem kabeh,,,,, ra ono sing wani ngece ......
soale do wedi nek diseneni pak Diarko meneh
hahahahahaha .....
sing jelas bapak karo anak podo nggantheng'e

Beno said...

Yo wis, ora nggantheng kabeh hehehehehehehehe .....

Setyo said...

Sing jelas iku sejene nggantheng kabeh uga jangkung kabeh ha... ha... ha......

kisut65 said...

Wah yen dibandingke antarane mas Suis, Bapak lan Mas Purnomo adike mas Sis, sing paling elek ya mas Sis je he.he.he...

kisut65 said...

Wah yen dibandingke antarane mas Suis, Bapak lan Mas Purnomo adike mas Sis, sing paling elek ya mas Sis je he.he.he...

A N T O said...

Isih ditambah maneh, mas Sis mesti sing paling nakal lan paling play boy....

mujtahid said...

Mas Anto ... cen biasane wong yen wis bagus mesti akeh sing ngoyak2 ... yen mung "sedengan" yo kudu luwih agresip, kleru2-ne malah entuk cap playboy kui

A N T O said...

Tapi biasane nek play boy ki iso ngapusi Mas, nek mas Sis malah kapusan. Wong jare entuk nomer telepone mb Hartatiktibake nggone ayam goreng Paryanti, he...3

mujtahid said...

Playboy cap Cubluk mas .. he he .. kliru ra .. Gerdu opo Cubluk to kono kui

siswadi kasep said...

hahahaha ..........
play boy cap dua anting .......
omah ngarepe bu paryanti ono sing ayu mas Anto .....

Beno said...

Lha omah ngarepe Mak Paryanti kuwi kan kandhang wedhus karo sapi to ?

siswadi kasep said...

lha wong wedus kok nganggo rok karo anting anting to mas .....

A N T O said...

Mas Beno ora salah, mas Siswadi yo bener... Memang ngarepe bu Paryanti kandang wedhus lan sapi sing nganggo rok lan anting anting soale arep main sirkus....

Lha nek kidule bu Paryanti sing nganggo rok lan anting kae dudu pemain sirkus, nanging mesti mb Diyah nek pas kondur....

mujtahid said...

Mending yen mb Dy .. la wong anane mung kenthongan dilabur putih no ... rimangsane Sis prawan pupuran .. sing penting ono bolongan-e .. xixi

siswadi kasep said...

hahahaha ........
mas tahid wis tambah pinter saiki bareng sering srawungan karo mas Anto, wis duwe prinsip sing penting ono bolongane barang.
soale yen gawe roket ora taw nganggo bolongan.
sing ngati ati Hid,,,, ojo asal bolongan,ngko knal pot angkot yo mbok coba .....
hahahahaha