Tuesday, 4 May 2010

Perkenalkan, Saya Calon Bupati Wonogiri !


5 comments:

kisut65 said...

wah yen dadi pasti wonogiri sukses tenan, aku arep nyoblos

A N T O said...

Nek nganti dadi Bupati opo ora diengkuk-engkuk karo sing wis kebacut ngrasakne mukti, mesakne temen....

Beno said...

Podho cem-macem, bakal didhahar mentah-mentah karo Sumanto, kanibalis kuwi .....

siswadi kasep said...

wah ...... sainganku karo mas Beno iki,,,,,,
sama sama dari jalur independen, dan sama sama punya cita cita untuk menciptakan WONOGIRI jadi bebas Korupsi ....

Setyo said...

Wah lha nek dadi tenan horo... aku no sing wedi mas Anto...
Aku kan staffnya, lamun ora bisa pajek/upethie gudek (molo mbrenyih ning wes garing kae lho...) mutasi no ho.... ho.... ho.....
Ja ngasi ja ngasi..... liane jeh akeh....