Sunday, 2 May 2010

MAS SISWADI SALAH UPLOAD

Sebenarnya yang titip salam kangen buatku tuh yang ini lho....

21 comments:

siswadi kasep said...

iki ngono aku ora pangling ......
iku rak mbak Hartatik dek jaman ijik imut imut biyen, wong sak kelas bareng aku ok ..... pas 1C
lingguhe ngarepku pisan malah bokonge sok tak jejak'i barang ...
mas Anto hebat juga ya ...... meski sudah hampir 30 tahun tapi masih nyimpen fotone mbak Hartatik apik banget ....

Beno said...

Hahahaha .... balita dho kurang gaweyan iki !

A N T O said...

BALITA = Bawah Lima Tahun karo Bawah Limapuluh Tahun ora ono bedane, nyatane sih podo seneng mimik nenen ha...3

Mesakne temen, mas Siswadi ki bagus2 ngertine wong ayu / manis ming mbak Hartatik, padahal yo wis suwe neng Sundo he...3321561

siswadi kasep said...

weh ...... sampeyan kok repot repot maringi kode nomor telp aku barang to ...
ngko nek tak saut tenanan ojo getun lho ....

Beno said...

Iki piye tenane, jare Mas Sis ki ''cinta mati'' karo Mbak Budi, lha kok kegliyur weruh gambare Mbak Tatik ....

siswadi kasep said...

Mas Beno: ......
ojo banter banter, ngko yen mbak Budi mireng rak laline marang aku dadi tenanan.
hahahahahaha .....
iki kabeh mas Anto sing gawe odo odo,,,,
mas Anto 3321561 ..... kuwi bar tak lacak, iku nomor telephone Ayam Goreng Bu Paryanti ......

A N T O said...

Yo iku memang nomer telepone ayam goreng Paryanti dudu Hartatik hua...ha...ha...
Lucu lucu bathok...., ono sing pengin telepon Hartatik kleru pesen ayam goreng...

siswadi kasep said...
This comment has been removed by the author.
Beno said...

Woahahahahaha ..... playboy cap kampak kejebak nomer telepon ayam goreng. Kapok, dikerjai Mas Anto kon ....

siswadi kasep said...

justru aku sing ngerjani mas Anto mas ...... lha wong aku nomor telp primadona sak SMP 1 ki wis kumplit kabeh ....
wiwit mbak Hartatik nganti mbak Mincuk ki wis ono kabeh, penjenengan arep njalun info nomere sopo meneh, mbak Siti NUNIK Bakdiyatni yo ono.
wis pokok'e komplit plit plit tenanan.
sing ndek maw kae dudu telp ayam gorenge bu Paryanti tapi telp Pos Satpam Air Mancur Wonogiri, kantore mas Anto dewe ....

mujtahid said...

Yen sing kempling koyo ngono kui sejinah piro regane?

siswadi kasep said...

ra di dol Hid ......
tapi dibagikan cuma cuma ...... alias
GRATIS!!!!! mulih ijik disangoni meneh ...

mujtahid said...

Yen sangune sing 4 wingi kae yo emoh ... kabotan le nyangking!

A N T O said...

Mas Tahid, kuwi kiloan ora jinah2an, bade ngersakne ?

siswadi kasep said...

lha rak tenan .......
mas Anto ki pancen jiwa enterprenure (jiwa wirausahane) pancen mlaku tenan, wong aku nawakne GRATISAN tapi deknen'e nawak'ke kiloan ....
yen ngono iso nyang nyangan ngono .....

mujtahid said...

Wooo ... la tak kiro sawo! Jebul dele to ... yen ngersak-ke tuku dele, kilo-an opo beruk-an to mas?

siswadi kasep said...

iso beruk'an..... iso kilo-an .... iso juga kresek'an .....
tapi embuh regane Hid, soale sing apal rego mas Anto coba sampeyan takon karo deknen wae ..

Setyo said...

Wah soyo ruwet... soyo ngalor-ngidul...
tapi mbalah asyiiiik....
Sory aku baru tampil, soalnya pindah gubug di lor waduk gajah mungkur..
belum ada internetan, spedynya...
Mas sis jare NGISOR WADUK ITU JALANNYA MLETHEK to Mas.....
Mintan pendapat... ha.... ha....

siswadi kasep said...

hahaha ........ yen ngisor wadhuk gajah mungkur aku durung taw survey mas yen dalane mlethek .....
tapi yen ngisor wadhuke mbok wedok ono benere yen do mlethek, mbok menowo mergo ketigo dadi kudu diileni opo dielepi disik.......
hahahahaha......
wah lha iki kapan arep gawe sego gudhangane yen wis pindahan omah ....

Beno said...

Lho, tepatnya di mana, Mas Cip ? Jangan jangan dekat rumah peninggalan orang tua saya di Kampung Donoharjo ......

Setyo said...

Saya di Perumhn Pondok Indah Permai, Blok A No. 1. paling ujung depan Mas Beno.
Disana udara misih bersih kayak prawan kinyis2, cari suasana baru. Ilah-ilahane wong tuwo hijrah/tirah ngguwak senthek kliwer.
Walaupun adoh jajanan tapi asyik Mas, kalo minggu pagi di Plaza ramai sekali kayak bakdan.
Mas Sis sego gudhangane sewaktu-waktu siap...!!!!