Sunday, 23 May 2010

SEPI NYENYET JILID 2


Cekckckckckckc .............
Sepi maning .......... do nang ngendi iki dulur dulur ..........
Hallah .............. yo wis tak turu maning ...........

6 comments:

Beno said...

Ayo, digugahi kabeh .... sak sibuk-sibuke mesthi ono wektu barang limang menit to !

siswadi kasep said...

sing lanang opo do wedi karo bojone wedok, ugo sebalik'e sing wedok mbok menowo do wedi karo bojone lanang yen njenggluk neng ngarep computer. sing paling penak yo sampeyan karo mas Kisut ra taw di seneni (grenengi) bojo.
Oya,,,, siji meneh mas Anto juga ora taw ono sing nyeneni ding..... jarene nek bojone nyeneni arep di up grade .....
ngko rak entuk sing up to date....

kisut65 said...

wah ya penak sing duwe bojo to mas

Setyo said...

Pancen puenaaak sing duwe bojo mas Kissut, yen gur ngeloni Komputer wae kurang bejane isa kesetrum, tapi yen ngeloni bojone dewe isa nyetrum he... he... he....

siswadi kasep said...

hahahaha ........ iyo bener ngendikane dulurku lanang
dimas Setyo Ciptono ....... anggere ojo ngeloni kompor wae lho Di...

Setyo said...

Iya Raka Mas Sis..., aku nate nyoba ngeloni kompor, eee.....mbalah gosong sungute hua....hua....ha.....