Wednesday, 12 May 2010

Utopia

Dalam sepi
Engkau datang
Beri ku kekuatan
‘tuk bertahan
Kau percaya
Aku ada
Kau yang aku inginkan
Selamanya

Reff:
Kau adalah hatiku
Kau belahan jiwaku
Seperti itu ku mencintamu
Sampai mati

Di hidupku yang tak sempurna
Kau adalah hal terindah yang ku punya

Back to Reff: 3x

Seperti itu ku mencintamu
Sampai mati

9 comments:

Setyo said...

Dalam sepi engkau datang......
Sing teko sapa Mas Nasih....?
Hayo jng2 mahasiswinya mau perbaikin nilai ha....ha.....ha....

Wah aku yen lagu anyar2 saiki gak mudeng mas....
pilih nostalgianan he....he... he...

mujtahid said...

Persis mas Cip, kupingku ki mathuk-e yo mung karo Waljinah, Toto Salmon, Sundari Sukoco .. paling banter Wiwik Sumbogo .. penyanyi2 ro band th 80-an .. dadi karo band2 jaman saiki ki ra pati gathuk! Aneh yo ..

Enthiiiiit ....
Timun mblenek2 iku sing nandur sopo .. enthit!

Gemang aku enthit ... aku mung takon wae kok ...

Mbok gelem ...
Mbok emoh ....

siswadi kasep said...

mas Nasih .......
mbok coba syair syair maw ditranslate ke boso jowo terus diiringi nganggo gamelan versi pelog ..... aku ben iso leyeh leyeh neng gubug tengah sawah iki ....
karo mangan sangu sego thiwul ....

Setyo said...

80-an iku kayak Christin Panjaitan,Maya romantir, Iis Sugiyanto, Lagunya Jangan sakiti hatinya, Diana Nasution lagunya Benci Tapi Rindu,
Sampai sekarang misih nyuamleng eram, didengarkan malam hari lampunya dikecilin 5 watt yg warna hijau/biru itu sambil lengek2 nyawang obahing iwak ana aquarium itu huah..... rasanya kayak gak punya utang ha... ha... ha....
Kalo lagunya Waljinah iku sing tak senengi Ayo Ngguyu, Tanjung Perak termasuk Enthit iki Mas Tahid....

Setyo said...

Mas Tahid ndaftarno Kuis Super Deal 2 Milyar iku mas, gek ayo melu. Jenenge Grup Alumni-81 SMP N1 Wonogiri. Wah pasti asyik mengko mas. nDang njenengan ndaftar. Njenengan kan di Jakarta jadi cedak karo ANTEVE.
Ndaftar ya, aku dikabari tak melu. mengko yen menang entuk hadiah 2 milyard buat modal usaha.

mujtahid said...

Wah .. sory mas .. aku ki ra pati seneng ndelok tipi, paling banter 1 jam tiap hari .. dadi yo ra ngerti yen ono acara hadiahe nganti 2 M. Waktu-ku habis buat baca .. maca opo wae .. sinambi leyeh2 ngrungok-ke Waljinah utowo Keroncong.
Selain sing lucu2 kaya Enthit, aku juga seneng sing nggrantes2 mas .. Ali-ali, Pamitan, Mawar Biru, Lorobronto, Caping Gunung .. karo ngeling2 jaman patah hati biyen mas .. he he

mujtahid said...

Kon ndaftar mas Jony Nur Ashari wae .. yen gari melu aku yo gelem

Beno said...

Horeeeee, juragane Jogja wis tangi .....

Nasih said...

utopia kuwi tak pasang ada PC kantor, muter terus ora mati-mati ...