Monday, 21 June 2010

MAS YB & MAS SUTRISNO KI
NGGUMUN OPO TERPESONA YO...????


4 comments:

siswadi kasep said...

O ....... ijik bagas waras to mas Anto ki ......???
wis rampung opo anggone semedi???

mujtahid said...

Nggumun ro terpesona ki jik sedulur .. sing bener .. kami tenggengen mergo dientup kami tetep

Beno said...

Mas Anto, kuwi podho diapusi Mbak Dy ora ngerti hehehehehehe .....

kisut65 said...

mereka itu tanya piye ?