Thursday, 29 July 2010

BUKAN TAYANGAN PORNO LHO MAS ......

Ini bukan tayangan porno lho mas,
juga bukan cari sensasi kaya KD juga Jupe.
tapi cuma maw kirim salam buat
teman temin aktifis blogger saja,
diantaranya salam buat mas B3S,
mas Kisut, mas Anto, mas Nasih
kok wis ora taw nulis meneh kenapa???
mas Tahid, terus mas Maman juga
mas Kingkong .... juga ding


11 comments:

A N T O said...

Nek kirim salam nganggo gambar koyo ngono kuwi ora menarik Mas, cobo nganngo gambar liyane mesti komentare akeh bangit ngiras ngirus durung poso...

Beno said...

Aku ora melu-melu saru ah ....

mujtahid said...

Kurang pulgar jare mas Anto ...

A N T O said...

Kurang pulgar lan kurang pul pariasi

Nasih said...

he he he ...

siswadi kasep said...

nek bangsane sing saru saru ngono kuwi pancen mas Anto ora taw protes, malah sok ngompori barang ....

Setyo said...

Artise gone photo kuwi dibayar pira ya mas Anto.....?
Bayarane duit apa bengkoang......

mujtahid said...

Bayarane gampang mas Cip .. gratis tambahi dicipok Raul!

A N T O said...

Tergantung Mas, kuwi nek koncone dhewe yo berarti ga bayar. Coba takon karo mas Sis kuwi kethek opo kingkong ?

siswadi kasep said...

hahahaha .......
mosok anak karo bojone mas Harjono "KINGKONG"
di buligir ngono mas ....
aya aya wae sampeyan iku ...

kisut65 said...

aku gak komtar ah.. wong aku pwngin sing saru kok malah mung diwenwhi King KOng he..he.he..