Saturday, 31 July 2010

Mumpung Durung Pasa

Bu Maryani : Anak-anak, sebutkan 2 majalah di Indonesia yang paling mahal harganya
Beno : Femina sama Kartini bu
Bu Maryani : salah
Nasih : Tempo sama Gatra bu
Bu Maryani : kurang tepat
Bambang : Kuncung sama Kawanku bu
Bu Maryani : sedikit lagi
Anto : Bobo sama Gadis bu
Bu Maryani : mesthi kowe sing iso njawab!

13 comments:

Nasih said...

play + boy

siswadi kasep said...

mas Anto kan nek urusan sing mambu amis amis ngono kuwi paling cepet tanggap warsane ....
ora ono sing iso ngalahke penjenengane.
monggo mas cari ide yang brillian lagi, pokok'e sing mlenuk mlenuk opo sing bohaiiii bohaiiii

Beno said...

Sing bener: Bobo sama Janda Kembang ....

Setyo said...

Jawabane Mas Anto iku Bobok sama Gadis apa Majalah Bobo dan majalah Gadis mas....

mujtahid said...

Takon-a mas Anto mas Cip .. wektu iku aku yo rung gaduk kuping.
Yen mbak Mincuk mesti njawab : Bobo sama Playboy .. cap nJembrok, ngGerdu opo Kaloran mBak? .. xixi

siswadi kasep said...

hahaha .....
play boy nGERDU wis tobat saiki mas, ora arep melu melu sing ora bener meneh, ben dientekne playboy njembrok opo kaloran waelah ....
wayahe ongkek mengko rak ongkek dewe........

A N T O said...

Tapi kalau gadisnya bekas murah lho Bu, imbuh Anto...

mujtahid said...

Bekas gadis sing dimaksud ki sing koyo opo mas? Status "gadis" ning wis kluwuk bekas-e sopo2 .. opo status "nyonya" ning jik eeehhhh .. opo malah rondo ning jik kempling ..

kisut65 said...

Mas Tahid kuwi piyayine anteng kok jebule isa saru yo he..he.he....
jawaban sing bener kaya apa sing dingedikake mas Cip : BOBO(k) karo GADIS ... setuju saya.
Piye mas Tahid ... bener to ? mas Anto mas Beno ... setuju to bobo(k) karo gadis he.he.he...

mujtahid said...

Just a joke mas Kisut .. he he .. ditanggung jik kempling aku .. durung kluwuk he he

kisut65 said...

mas Tahid : ijik kempling apa ora tahu dienggo he.he.he.....
sing penting guyon ben awet enom he.he.he....
Lebaran kita kumpul ya informal ..... sing penting guayengggggg

A N T O said...

Nek ora tau dienggo biasane ora kempling utowo malah neyeng Mas....

mujtahid said...

Pinter tenan mas Anto .. tanda kempling ada 2 kemungkinan .. ra tau disenggol utawa kakean nyenggol