Saturday, 17 July 2010

SAY ..... HELLO .......


Salam kangen aja dari kami untuk anda semua tanpa kecuali .........

KASTURI '81 dari A sampai Z
specialnya ............................ (ada dech ..........)

ngga' usah disebutin, nanti pasti mas Beno dan mas Anto maw ngusiliiiiiin .......

8 comments:

Beno said...

Sing tengah ora nguwati .....

siswadi kasep said...

sing tengah bakal calon Walikota Way Kambas Sumatera Selatan .....

Beno said...

Wali kotane gajah ....

mujtahid said...

Jo do ngenyek .. wolak-waliking jaman ki ora ono sing ngerti lo. Contone Priyo Budi Santosa .. jaman kos nang Sagan mung tak kongkon mrana-mrene .. naksir dan nikah karo adi-ne kanca kenthelku (Azis cah Cilacap .. Nasih ro Kenang mesthine jik eling) .. saiki malah luwih moncer mbangane aku ro Azis.
Ketemu bertiga dimana dan kapan Kang Sis?

Beno said...

Hehehe .... garis tangane dhewe-dhewe, Mas Tahid. Tapi kabeh iku kan wang sinawang. Sopo ngerti Priyo Budi Santoso nganggep panjenengan luwih sukses ?

siswadi kasep said...

@all: ........
hehehehehe, yen krungu Danang sing penjenengan bicarakan maw pasti dia akan bertanya " OPO SICH ARTINE SUKSES KANGGO AWAKMU.... "

yen ora percoyo irisen kuping gajah!!

@Tahid : ada sekitar 2 bulan yang lalu, tepatnya pas grand oppening bisnisnya mas Maman di Australia

Beno said...

Australia cedhak Ciamis ....

siswadi kasep said...

seko Ciamis tinggal ngidul sithik ...