Sunday, 17 October 2010

Obrolan ringan disuatu pagi antara mas Bejo dengan Istrinya



celetuk mas Bejo :

........ "Hmmm, biyuh ... biyuh ... segeeer tenan, esuk esuk maca koran".
ujug ujug mak bedunduk bojone mas Bejo njedhul karo nggowo secangkir kopi susu jahe anget.

Sak bubare nyimpen kopi susu jahe kesenengane bojone ono meja terus ngomong .......

" Duuuh .... bejo bejane koran, saben esuk karo saben dino dielus elus karo dibukak'i, terus disawang kanthi teliti tur njlimet, Kakang mas Bejo mundhut koco tingal kuwi ben cetho welo welo olehe nyawang".

Mas Bejo njawab omongane bojone maw sak kecekele ....

"Diajeng kerso koyo koran kuwi maw opo" ....???

Koran kuwi saben ndino gonta ganti ono sing anyar terus. krungu jawaban
koyo ngono maw bojone mas Bejo langsung cincing cincing rok tekan
ndhuwur dhengkul nganti ketok kathok njerone ora lali banjur nyaut kopi susu jahe anget sing disimpen ono meja maw terus disiramke neng raine mas Bejo.

ndang mas ..... yen wani gonta gantiyo bojo kono .... tak pithes sisan cucak rowomu



No comments: